Rólam

„Vagy találunk ott utat, vagy építünk egyet” (Hannibal)

Mit jelent ez számomra?

Minden ember a saját életének szakértője, saját problémáinak legjobb megoldója, önmaga legkompetensebb tanácsadója. Bármi legyen is a cél, az út ott van mindenki előtt, csak meg kell találni. Ha pedig nem találunk, hát építenünk kell utat, amin elindulhatunk a célunk felé. Hiszek abban, hogy aki vágyik a változásra, arra, hogy egy jobb minőségű életet éljen és ezért hajlandó tenni is, el is tudja érni célját. Én az útja során útitársként azt biztosítom, hogy ne tévessze szem elől a célt, ismerje fel, és kerülje el a zsákutcákat, a felesleges kitérőket. Legyen szó akár munkáról, vagy magánéletről. Amikor elhatároztam, hogy coaching- gal fogok foglalkozni, hónapokig kerestem a számomra legmegfelelőbb képzést.

Végül olyan képző intézményre esett a választásom, ahol a coaching többféle irányzatával is megismerkedtem. Így - a különféle irányzatok technikáit ötvözve - személyre szabottan, az adott témához, illetve a Te személyiségedhez igazodva tudlak kísérni közös utazásunk során.

Az én sztorim

15 éve dolgozom HR szakemberként. Hosszú szakmai út és még hosszabb magánéleti utazás áll a hátam mögött. Dolgoztam alig száz fölötti létszámú kis cégnél, és több ezres létszámú nagyvállalati környezetben. Itt megtanultam magamról, hogy képtelen vagyok az embereket teljesítménymutatók, azonosítószámok, bérsávok, és egyéb teljesen személytelen adatok halmazaként kezelni. Szükségem van a személyes kontaktusra. Ez a felismerés jelentette a fordulópontot, mikor elérkezettnek láttam az időt, hogy váltsak; arra induljak, amerre a szívem húz. Ekkorra a magánéleti utazásom során is olyan mérföldkőhöz érkeztem, ami lehetővé tette, hogy változtassak a szakmai életemen. A gyerekeim felnőttek. Két válással a hátam mögött végre megtaláltam, akit mindig is kerestem, aki – ahogy mondani szokták – a másik felem.

Nekem több mint 20 évbe és rengeteg könnycseppbe került, hogy megtaláljam az utamat, megtaláljam önmagamat. Hogy olyan életem legyen, amilyet megálmodtam. Magánéletemben és a munkámban egyaránt. Ma már tudom, hogy ha azokat az eszközöket, amik most a kezemben vannak akkoriban ismertem volna, ez a folyamat lényegesen rövidebb, és sokkal fájdalommentesebb lehetett volna.

Nagy Csilla

Etikai alapelveim

  • Teljes titoktartást vállalok a coaching folyamat során elhangzottakra vonatkozóan.
  • Coach gyakorlatomban készített feljegyzéseimet bizalmasan kezelem, megfelelően karbantartom, tárolom, és semmisítem meg, az ide vonatkozó törvényeket betartva.
  • A kialakított együttműködés kereteit és a kötött szóbeli és írásbeli megállapodásainkat egyaránt betartom.
  • A coaching folyamat kezdetén, de legkésőbb az első coaching ülésen megbizonyosodom róla, hogy ügyfelem tisztában van a coaching, mint munkafolyamat lényegével, az információk bizalmas kezelésével, pénzügyi és egyéb megállapodásokkal.
  • Amennyiben bármilyen érdekellentét van, vagy potenciálisan lehet köztem és az ügyfelem között, nyíltan vállalom azt, és megbeszélem az ügyfelemmel, hogyan kezeljük a helyzetet úgy, hogy az ügyfelemnek a legjobb legyen.
  • Hangsúlyt fektetek a hitelességre, így csak olyan témákat vállalok, amelyekben személyes vagy szakmai tapasztalatokkal rendelkezem. Minden egyéb esetben javaslatot Teszek ügyfelemnek más segítő kolléga felkeresésére.
  • Tiszteletben tartom és elfogadom ügyfelem személyiségét és értékrendjét.
  • A coaching folyamatban elsődleges szempont számomra, hogy ügyfelem folyamatosan biztonságban érezze magát, ezért hangsúlyt fektetek a kölcsönös bizalom kiépítésére.
  • Szakmai fejlődésemre és a folyamatos továbbképzésemre hangsúlyt fektetek.
  • Referenciaként csak előzetes egyeztetés után, ügyfelem beleegyezésével használom fel ügyfelem adatait.

Life coaching

Harmóniába szeretnél kerülni önmagaddal és a világgal? Magánéleti, életvezetési, kapcsolati elakadásokon átsegít a „Life coaching”.

Erre vagyok kíváncsi

Business coaching

Üzleti, munkával kapcsolatos útkeresés, kihívások, nehézségek esetén válaszd a „Business coachingot”

Erre vagyok kíváncsi

Gyakran ismételt kérdések

Az alabbi linkre kattintva megnézheted a gyakran ismételt kérdéseket.

GY.I.K.